luni, 23 februarie 2009

Ce ne facem?

Pe toţi ne îngrijorează situaţia românilor din Italia.Sau, cel puţin, ar trebui să ne îngrijoreze. Dar să înţelegem odată pentru totdeanuna că exista "aşa da!"-urile şi "aşa nu"-urile în fiecare ţară de pe globul pământesc. Reportajele mincinoase şi ştirile mincinoase pe care le găsim pe aproape toate forumurile italienilor n-ar trebui să ne facă să nu mai spunem că suntem români, ci din contră, să spunem şi să le arătăm că ceea ce afirmă ei se referă doar la o categorie de 0,2 % ( după studiul Ministrului Turismului Elena Udrea)dintre români. Campania de murdărire a României, de transformare a poporului nostru într-un monstru al Europei se încearcă de mulţi ani şi se reuşeşte pe alocuri.Cel mai rău mă doare că nu se reuşeşte doar printre unii italieni frustraţi, dornici de dispute ci şi printre românii noştri.Am auzit sintagme precum : "Aşa ne trebe dacă suntem înapoiaţi!"
În primul rând, majoritatea acelor infractorilor sunt de origine rromă, iar ei mereu au fost aşa.Nu ţin cont de legile statului în care trăiesc şi fac totul după cum le trăzneşte.Sunt furioasă, da.Pentru că se aruncă tot sacul cu mălai din cauze unui grăunte nemăcinat.
Să nu uităm că "romeni di mierda" produc 11 miliarde de euro pe an în Italia.
Atitudinea italienilor faţă de români este la fel de ruşinoasă precum faptele pe care le-au comis acei rromi.
Şi ca să vedem diferenţa, în timp ce italienii ne numesc violatori şi oameni fără suflet, noi le dăm de mâncare unor chinezi, aproape 700 de muncitori, care de două luni stau pe trotuarul din faţa Ambasadei Chinei sperând să obţină dreptul de repatriere.
Suntem chiar un exemplu, noi, românii...majoritatea.

Câtă dreptate avea Eminescu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu